About me

ioanapomnutiu.ro este despre multe: eliberare, cunoaștere, regăsire, culori, imaginație și pasiune.

Am călătorit peste 30 de ani și am scris peste 10 ani din viața mea, uneori public și de cele mai multe ori doar pentru mine, purtând mereu o desagă plină de întrebări la care nu aveam un răspuns. Încă mai am desaga, dar e mai ușoară acum, iar eu încep să îmi creionez încet conturul. Adaug constant în desagă întrebări pentru că simt că doar așa pot înainta spre destinația finală. Am călătorit singură pe acest drum pentru că așa m-am simțit, înconjurată fiind de mulți oameni.

Privind în urmă, uneori mă amuz, alteori mă năpădesc sentimente de nostalgie, dar în final, trag aer în piept, iar pe chip port o grimasă și dacă aș putea, m-aș îmbrațișa. Uneori, o fac.

La început de 2020, m-am hotărît să mă “pensionez” la vârsta de 33 de ani. Prin pensionare, am ales să îmi urmez pasiunea și anume: desenul. Mi-a luat 33 de ani să devin curajoasă și ultimii 5 ani să creionez această direcție, având mereu un plan de rezervă și ezitând mai mereu, iar în prezent mă antrenez și jonglez între schită, ilustrație și nici nu caut neaparat să mă asez pe un singur stil.

Scriu si desenez despre ceva nebunesc: FERICIRE și DOR.

Da, fericirea o fi relativă și subiectivă, dar se poate măsura – Meik Wiking ( Fondator și CEO la Institutul de Cercetare a Fericirii din Copenhaga) își dedică timpul căutând raspunsul la 3 întrebări:
„cum măsurăm fericirea?”„de ce unii oameni sunt mai fericiţi decât alţii?” şi, în al treilea rând, „cum îmbunătăţim calitatea vieţii?”.

Da-ți un ochi pe site-ul Institutului: https://www.happinessresearchinstitute.com/

Eu, Ioana, sunt un simplu trecător prin lume, care are un îndemn pentru noi toți:

Șezi blând și bea o cafea. No’ , hai să schimbăm lumea!

Posts created 15

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top