O altfel de zi la shopping: Shoelala

Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, s-a înființat în noiembrie 2013.
“Suntem o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.”
Din mai 2015, echipa Beard Brothers s-a mărit prin înființarea departamentului de fete: The Sisterhood, iar din 2016 sute de oameni s-au alaturat frumoasei familii si au format divizia Volunteer Crew.

Daca esti Clujean, nu se poate sa nu fi auzit de Beard Brothers, iar in prezent Beard Brothers se afla in plin proces de extindere nationala.
Suceava, Sibiu, Iasi, Craiova, Baia Mare si Oradea, sunt orasele care s-au alaturat si care isi doresc sa schimbe mentalitati.

In prezent, campania pe rol este Enough is Enough. O campanie marca Beard Brothers își propune achiziționarea de aparatură pentru secția de arși de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.
Campania 10 ridică o problemă stringentă în România, anume lipsa de investiție în sistemul medical, problemele de care se lovesc medicii și cel mai important, noi pacienții. După exact 532 de zile după tragedia din Colectiv, nu vedem schimbări semnificative. “Enough is enough” este un reminder la ce s-a întâmplat în clubul Colectiv și încercăm în același timp, să rezolvăm, cât putem, această problemă!
Campania reprezintă puterea noastră ca oameni, reprezintă spiritul civic, reprezintă ideea de “împreună reușim”, reprezintă: HAI SĂ NU MAI AȘTEPTĂM, HAI SĂ FACEM!
În momentul de față, secția in care sunt tratați pacienții care suferă de arsuri, are 5 paturi,
care deservesc toata zona județului Cluj. Aparatura este veche și în multe cazuri
suprasolicitată.

Target-ul campaniei reprezinta strangerea sumei de 30.000 de euro pana in decembrie 2017. Harnici din fire, barbosii si surioarele au adunat pana in prezent 22.444 de euro.

Pe 30 septembrie, The Sisterhood te provoaca la o sesiune de shopping altfel. O zi de shopping in scop caritabil. Ce poate fi mai frumoas? Sa faci shopping, sa asculti muzica buna, sa degusti bunatatile pregatite, copiii se distreaza impreuna cu surioarele The Sisterhood, iar toti banii cheltuiti pe ceea ce vei purta cu drag, sa mearga direct spre o cauza nobila.
In data de 30.09.2017, de la ora 14.00, pe terasa Beyfin The Sisterhood, alaturi de fratii barbosi au upgradat Shoelala si au pregatit astfel Shoelala 2.0.

“Noncorformism, eleganta, stil si atitudine – cam acestea sunt cuvintele care descriu accesoriile, hainele si pantofii alesi de noi pentru tine.”

Evenimentul in aer liber vine cu o multitudine de surprize, menite sa iti faca dupa-masa perfecta: DJ faini de tot, band-uri live, designeri autohtoni, beauty corner si multe placeri pentru papilele gustative.
Daca te gandesti ce sa faci cu princhindeii cat tu te relaxezi la shoping, surioarele s-am gandit deja: activitati kids zone, unde ei se bucura de jocurile minune, cat tu te bucuri de tine.

Shoppingul tau va fi “asezonat” de : Slim Rocka, Ahe Aheronium, Made from Scratch, Blurryface, Aminda Nomade si Roje.
Sa nu uitam  de sesiunea de mers pe tocuri sustinuta de Ioana Mihet. 🙂

Cabinele colorate te asteapta!
Ne vedem pe 30 septembrie!

Mai multe detalii despre eveniment, regasiti in link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/1967425150170571/
A shopping session in need is a good deed!

Posts created 76

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top